Fotball, Olderskog IL

Arrangeres av

Olderskog IL

Om aktiviteten

Olderskog IL fotball har et sterkt fokus på å tilby et godt og inkluderende miljø for barn og ungdom. Klubben har en lang historie med å skape aktiviteter og liv midt på Olderskog, og fotball er en av de viktigste aktivitetene i klubben. Som medlem i Olderskog IL fotball vil du få muligheten til å delta i et miljø som legger stor vekt på fair play og positivt samspill på og utenfor banen. Klubben er opptatt av å skape et trygt og imøtekommende miljø, der alle som ønsker å spille fotball skal føle seg velkommen og ivaretatt. Vi tilbyr en sosial arena for gode treninger i tillegg til å spille kamper mot andre lag i seriespill og turneringer. Våre trenere består i hovedsak av foreldre som har barn i klubben. Vi har ingen lønnede trenere, men trenergruppene mottar årlig en liten kompensasjon for arbeidet som blir lagt ned. Denne kompensasjonen blir symbolsk i forhold til arbeidet som blir lagt ned av våre fantastiske trenere. Om du ønsker å spille fotball i et inkluderende og trygt miljø, der fair play og positivt samspill er i fokus, er Olderskog IL fotball definitivt klubben for deg. Vårt nedslagsfelt er Olderskog og områdene som sokner til Olderskog skole. Spillere ut over dette er hjertelig velkommen til å søke medlemskap hos oss, så ser vi på mulighetene vi har til å gi et tilbud

Nyttig Informasjon

Gå til aktivitetens nettside for mer informasjon

Utstyr:

Treningstøy, fotballsko, leggskinner

Beskrivelse av faste kostnader:

Medlemskontigent varierer etter alder, er mellom 1500-2000 pr år. OIL er også behjelpelig om noen ikke kan delta pga økonomi.

Kan tilrettelegges for:

  Type aktivitet:

  Idrett

  Passer for alder:

  0 år til 100 år

  Passer for ferdighetsnivå:

  Nybegynner, Litt erfaren, Erfaren

Sist oppdatert 12. februar 2024

Informasjonen på denne siden er gitt til oss fra arrangøren. For mer informasjon ta kontakt med arrangøren av aktiviteten.

Gå til toppen