Norsk Folkehjelp Mosjøen Sanitet

Om aktiviteten

Primært driver Norsk Folkehjelp Mosjøen Sanitet med sanitetsarbeid. Her under ligger vakter på  idrettsarrangement, konserter eller andre arrangement som krever sanitet til stede! Vi kan også bli utkalt til deltagelse under søk og redning! Da under ledelse av hovedredningssentralen og lokalt politi! Vi tilbyr kurs i alle disse aktivitetene til våre medlemmer! Nye så vel som gamle medlemmer! Det blir også avholdt øvelser og samlinger, hvor vi terper på dette! Vi møtes ca hver 14. dag i lokalene våre på Ytterøra. Kontakt oss for nærmere informasjon. Norsk Folkehjelp Mosjøen er et lag i Norsk Folkehjelp! Vi er en organisasjon som innenriks driver med sanitetsarbeide, søk og redning, samfunns og sosialt arbeide, politisk arbeide og mye mye mer! Internasjonalt er vi tilstede i mange land! Både i form av humanitært arbeid og ikke minst NFs mineryddingsprogram, hvor vi blant annet utdanner lokale mineryddere der hvor det trenges! Uansett hva men velger av sysler innen NF, så avholdes det kurs for dem som ønsker å delta! Enten det er sanitet eller andre aktiviteter! Her lokalt er vi også åpne for forslag til aktiviteter! Vi har og et håp om å få startet opp egen barne- og ungdomsaktivitet!

Nyttig Informasjon

Gå til aktivitetens nettside for mer informasjon

Utstyr:

Godt fottøy og gode turklær! Eventuelt vinterutstyr, for den som skal være med på søk og redning!

Beskrivelse av faste kostnader:

Vår medlemskontingent er pr tiden kroner 300,- for enkeltmedlem (kr 175 for studenter/honnør). Familiemedlemskap er kr 300,- pluss kr 50,- pr ekstra medlem.

Eksta kostnader som kan forekomme:

Det kan forekomme ekstrautgifter til uniform (kreves ikke) og andre utgifter til personlig utstyr!

Kan tilrettelegges for:

  • Personer med bevegelseshemming

Type aktivitet:

Frivillig, sosialt arbeid

Passer for alder:

0 år til 100 år

Passer for ferdighetsnivå:

Nybegynner

Sist oppdatert 12. februar 2024

Bilder

Informasjonen på denne siden er gitt til oss fra arrangøren. For mer informasjon ta kontakt med arrangøren av aktiviteten.

Gå til toppen