Røde Kors Hjelpekorps Vefsn

Arrangeres av

Vefsn Røde Kors Hjelpekorps

Gå til nettside

Gå til Facebookside

Kontaktperson

Om aktiviteten

Røde Kors Hjelpekorps er den største frivillige aktøren innen den norske redningstjenesten. Hjelpekorpset rykker ut med sine mannskaper på kort varsel og er alltid klar til innsats. \"Best på søk og redning, fra fjord til fjell\" - Målet til Vefsn Røde kors hjelpekorps. Hjelpekorpset i Vefsn ble stiftet november 1966. Vi har rundt 30 medlemmer som er utrykningsklare. Hjelpekorpset er i beredskap 24 timer i døgnet, klare til å rykke ut på 30 minutter med både redningsmateriell og personal hvis en større ulykke, krise eller katastrofe inntreffer. I tillegg så stiller vi opp med førstehjelps tjeneste på diverse arrangementer. Trenger du førstehjelps opplæring, så bidrar vi gjerne med det også. Vi har alltid behov for nye, aktive medlemmer. Som medlem i hjelpekorpset får du gratis skolering. Alle gjennomfører en grunnopplæring, får sitt id-kort og blir godkjente hjelpekorpsfrivillige. (For å bli godkjent må du og være 18 år, men du kan melde deg inn før det) Som medlem i hjelpekorpset har du muligheten til å delta på fagmøter annen hver tirsdag. Her trenes det i kart og kompass, førstehjelp, bruk av samband og bruk av kjøretøy. I tillegg har vi korpsmøte med sosial aktivitet, informasjon og foredrag.

Nyttig Informasjon

Gå til aktivitetens nettside for mer informasjon

Utstyr:

Egen bekledning.

Beskrivelse av faste kostnader:

Medlemskap i Røde Kors (priser per år): Medlem: 300 kr Familiemedlemskap: 600 kr Ungdom: 150 kr (13-25 år) Barn: 60 kr (0-12)

Kan tilrettelegges for:

  Type aktivitet:

  Frivillig, sosialt arbeid, interesseorganisasjon

  Passer for alder:

  0 år til 100 år

  Passer for ferdighetsnivå:

  Nybegynner, Litt erfaren, Erfaren

Sist oppdatert 12. februar 2024

Informasjonen på denne siden er gitt til oss fra arrangøren. For mer informasjon ta kontakt med arrangøren av aktiviteten.

Gå til toppen